nieuws

Zorgkring FMN: nieuwe aanpak en nieuwe voorzitter

Geen categorie

Zorgkring FMN, een van de Kenniskringen van Facility Magement Nederland, krijgt in november een nieuwe voorzitter. Annemarie Minkes neemt de hamer over van Jan Jaap Schmitz en gaat aan het werk met een nieuwe aanpak.

Zorgkring FMN: nieuwe aanpak en nieuwe voorzitter

De nieuwe voorzitter van Zorgkring FMN is enthousiast over de vernieuwde aanpak van de Zorgkring. “Wij richten ons in de breedste zin van het woord op de zorgsector. Ziekenhuizen, GGZ-instellingen, verpleeg- en verzorgingshuizen, thuiszorg, welzijnsorganisaties en penitentiaire inrichtingen; ze komen allemaal aan bod. De Zorgkring wil het vakgebied in dit marksegment verder brengen, zodat de zorg kwalitatief beter, slimmer, handiger en goedkoper kan. Meer dan tot nu toe zullen wij hierover naar buiten treden en samenwerking zoeken met verwante partijen. Wij richten ons overigens niet alleen op de facilitaire professional in de zorg, maar ook op zorgprofessionals die veel met facility management te maken hebben, zoals verpleegkundigen en zorgmanagers.”

Annemarie Minkes is in het dagelijks leven adviseur bedrijfsvoering en Facility Management bij Twynstra Gudde. In het verleden werkte Minkes onder meer als facility manager bij het Zuwe Hofpoort Ziekenhuis in Woerden en als adviseur bij Atir. De nieuwe plannen van de Zorgkring worden gepresenteerd tijdens de algemene ledenvergadering van FMN op 14 november in de Sint Maartenskliniek in Ubbergen.

Bron: persbericht FMN

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels