nieuws

Derde Games for Health in Utrecht

Geen categorie

Stichting Games for Health Europe organiseert in november de derde Games for Health Europe in Utrecht. Tijdens de conferentie worden de laatste gametoepassingen in de ouderenzorg gepresenteerd en besproken.

Derde Games for Health in Utrecht

De organisatie verwacht meer dan vijfhonderd bezoekers uit Europa, de Verenigde Staten en Azië. Op het programma staan onder andere demonstraties, presentaties, workshops en discussies over de manier waarop IT-technologie, specifiek spel en simulatie, kan bijdragen aan de gezondheid van ouderen en de zorgsector.

Doelgroep van de conferentie zijn Europese game producenten, uitgevers van games en simulatiespellen, IT-bedrijven, managers van zorginstellingen, beleidsmakers van de overheid, onderzoekers en studenten. De inhoud van de conferentie wordt bepaald in nauwe samenwerking met de moederorganisatie van Games for Health in Boston in de Verenigde Staten, waar de conferentie in juni voor de negende keer werd georganiseerd.

Games for Health Europe 2013 vindt plaats op maandag 4 en dinsdag 5 november in Media Plaza in Jaarbeurs Utrecht. Lees voor meer informatie de brochure of bezoek de website van Games for Health Europe.

 

 

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels