nieuws

Gouden kooktips van collega’s

Geen categorie

“Kook zo veel mogelijk kleine hoeveelheden”, zegt zelfstandig werkend kok Jorien van Dommelen van het St. Elisabeth Ziekenhuis in Tilburg. Eén van de vele gouden kooktips uit de rubriek Mijn zorgrecept van Gastvrije Zorg. Welke tips hadden haar collega’s voor ons?

Gouden kooktips van collega’s

 

 

 

everse

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

“Varieer er lekker op los en serveer ook eens stamppot buiten het winterseizoen, want dit is een heerlijk, gezond gerecht.”
Hans Everse, teamleider Cleijenborch CulinR (Colijnsplaat, Zeeland)

 

 

ferwerda

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

“Koop kwaliteit. Zonder kwaliteit wordt het niks, dan eten de gasten het niet.”
Jelle Ferwerda, hoofd voeding Sint Maartenskliniek in Nijmegen

 

 

 

vannes

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

“Kook niet op te hoge temperaturen. Doe het lekker rustig aan!”
Bart van Nes, chef-kok in het Amsterdamse VUmc

 

 

drent

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

“Kook met lef! Je kunt het zo gek niet bedenken of je kunt er een gerecht van maken.”
Werner Drent, chef-kok Nieuw Woelwijck in Sappemeer

 

Lees voor het zorgrecept van Jorien van Dommelen de nieuwe editie van Gastvrije Zorg.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels