nieuws

HANOS wil belang in Distrivers en Van der Zee vergroten

Geen categorie

HANOS, Distrivers en Van der Zee slagerijen hebben een intentieovereenkomst getekend waarbij HANOS alle aandelen van deze bedrijven overneemt. Als de overname wordt goedgekeurd, is het streven om de transactie per 1 november 2013 te formaliseren.

HANOS wil belang in Distrivers en Van der Zee vergroten
Exterieur Hanos

Een overname maakt het voor partijen mogelijk hun gezamenlijke positie in Nederland als producent en leverancier voor de institutionele markt en voor de horeca verder uit te bouwen. Distrivers en Van der Zee kunnen hierdoor blijven investeren in hun productielocaties om aan alle eisen met betrekking tot voedselveiligheid en dierenwelzijn te kunnen voldoen. HANOS krijgt extra productiecapaciteit, product- en vakkennis in huis op het gebied van vlees en vleesproducten en convenience.

Groothandel HANOS heeft achttien vestigingen in Nederland en twee in België. Van der Zee Slagerijen, met twee productiebedrijven in Emmen en Twello, levert vlees en vleesproducten aan de horeca via alle slagerijen in de HANOS-vestigingen en aan de institutionele markt via Distrivers. Distrivers is voedingsmiddelenleverancier en maaltijdspecialist voor zorginstellingen in Nederland.

Bron: persbericht Weca Holding (Van der Zee Groep en Distrivers Groep)

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels