nieuws

Zevende editie Mooi Mens Verkiezing van start

Geen categorie

Stichting IZZ gaat voor het zevende jaar op zoek naar bijzondere initiatieven in de zorg voor de Mooi Mens Verkiezing 2013. Vanaf nu is het mogelijk om mensen aan te melden.

Zevende editie Mooi Mens Verkiezing van start

De Mooi Mens Verkiezing is bedoeld om zorgmedewerkers met een bijzonder initiatief in het zonnetje te zetten. Stichting IZZ organiseert deze verkiezing om te laten zien dat er veel goede en bijzondere initiatieven zijn die bijdragen aan de verbetering van de zorg. “De kern van de zorg in Nederland wordt gevormd door mooie mensen”, zegt Dominique Vijverberg, algemeen directeur van Stichting IZZ. “Mensen die andere mensen beter willen maken en ze de beste zorg willen geven. Die mensen zien hoe de zorg verder kan worden verbeterd en komen met verrassende initiatieven. Mooie projecten van mensen met verstand van zorg- en cliëntenzaken die vaak uitmonden in échte zorgsuccessen.”

Op izz.nl/mooimens kunnen mooie mensen door cliënten, collega’s, vrienden en familie tot en met 24 september worden aangemeld. Op 6 november maakt Anita Witzier in Studio 21 in Hilversum de winnaar bekend van de IZZ Mooi Mens Verkiezing 2013.

Bron: persbericht Hill+Knowlton Strategies

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels