nieuws

De nieuwe editie van Gastvrije Zorg!

Geen categorie

Na een heerlijk warme zomervakantie ligt hij weer bij u op de mat: Gastvrije Zorg. Wie en wat komen er zoal aan bod?

De nieuwe editie van Gastvrije Zorg!

We blikken terug op Gastvrijheidszorg met Sterren 2013. Wat vonden de deelnemers er eigenlijk van? Marc Duijzer vertelt over zijn ervaringen als directeur van Care Culinair en 4Human-eigenaar Frank Rekers probeert zich voor te stellen wat hij zou doen als hij baas was van een verzorgingshuis.

Een talentvolle kok van het Tilburgse St. Elisabeth Ziekenhuis genaamd Jorien van Dommelen deelt haar favoriete zorgrecept met ons en we maken uitgebreid kennis met Opella-locatie De Valkenburcht in Oosterbeek. Verder natuurlijk nieuws. nieuwe producten en een kaartspel over dilemma’s in de zorg.

Nog niet bekend met Gastvrije Zorg? Bekijk hier onze vorige edities. 

 

De cover van september

cover gz september

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels