nieuws

Frank Rekers wil de beste zijn

Geen categorie

Als Frank Rekers, oprichter en directeur van adviesbureau 4Human Groep, een verzorgings- of verpleeghuis zou runnen, staat één ding voorop: ‘Ik wil wel de beste zijn, voor minder zou ik niet gaan.’

Frank Rekers wil de beste zijn

Frank Rekers is alweer de zesde in de vaste rubriek ‘Als ik baas was van…’, waarin iemand, die indirect of helemaal niet met de zorg te maken heeft, zijn of haar visie deelt op gastvrijheid in de sector. “Ik zou de organisatie zo inrichten dat ik alleen maar werk met intrinsiek gemotiveerde mensen”, zegt Rekers. “Excentriek gemotiveerde medewerkers werken voor het geld en halen de kracht weg bij een team. Elke medewerker die van het vak houdt, moet mee kunnen gaan in de ontwikkelingen en leren omgaan met veranderingen. Wie last heeft van een veranderde situatie, kan per direct minder goed het vak uitoefenen en is per direct minder gastvrij.”

Lees het hele artikel met Frank Rekers in de nieuwe editie van Gastvrije Zorg.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels