nieuws

Nieuw: vakbeurs Welkom in de zorg

Geen categorie

Gastvrijheid heeft er een beurs bij: Welkom in de zorg, vakbeurs voor dienstverlening en gastvrijheid in de zorg. Het evenement vindt plaats op 14 en 15 mei in Jaarbeurs Utrecht.

Nieuw: vakbeurs Welkom in de zorg

De beurs Welkom in de zorg gaat onder meer in op keuzevrijheid voor cliënten. “Het zorgveld is aan alle kanten in beweging. De grote lijn is dat de patiënt klant wordt en als zodanig wil worden bejegend”, zegt project manager Evert Jan Bos van VNU Exhibitions. “Dit past binnen het huidige tijdsbeeld en zorgt ervoor dat de cliënten andere eisen stellen en op zoek zijn naar keuzevrijheid. Tijdens Welkom in de zorg staat de kennisdeling rondom dit onderwerp centraal. Wat wordt er momenteel al toegepast in de zorg dat al werkt? Wat kan de zorg leren van bijvoorbeeld de hotellerie? Goede voorbeelden en oplossingen zijn er al genoeg, tijdens Welkom in de zorg ontsluiten we al deze kennis.”

De beurs richt zich op facilitaire managers, hospitality managers, hoofden hoteldiensten, hoofden voeding en directieleden van zorgorganisaties. Het expositieprogramma is onderverdeeld in vier thema’s: ambiance, eten & drinken, bejegening en ICT-systemen.

Kijk voor meer info op Welkomindezorg.nl

 

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels