fotoreportage

Focus op Kleinschalig Wonen in 19 foto’s

Mens & Gedrag

Aan kleinschalig wonen worden voordelen toegekend die inspelen op het welzijnsniveau van de bewoner, maar de praktijk is vaak anders dan de theorie. Dat was het uitgangspunt van het geslaagde event Focus op Kleinschalig Wonen op 12 oktober in het Miele Experience Centre in Vianen. Bekijk de 19 foto’s.

Focus op Kleinschalig Wonen in 19 foto’s

Op het event spraken Anne Kien (trainer bij Motivato), Debby Nota (directeur bij Bos- en Meerzicht), Diana Kole (themacoördinator bij Waardigheid & Trots), Erik Bemelmans (managing partner bij Fan Factory), Gerke de Boer (leraar verpleegkundige en auteur), Hugo van Waarde (verplegingswetenschapper), Judith Flens (programmamanager bij zorgorganisatie Evean), Saskia Osinga (manager kleinschalig wonen bij Evean), Simon Roelofs (directeur Logilijn) en Sylvia de Koning (interieurontwerpster bij De Koning Creaties).

Foto's

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels