nieuws

Gilden Academie start 30 september

Mens & Gedrag

Op 30 september wordt de Gilden Academie officieel gepresenteerd. De Gilden Academie, een initiatief van Koksgilde en Gastvrijheidsgilde, biedt praktijkgerichte colleges, masterclasses, workshops.colleges voor vakmensen, managers en ondernemers in de zorg en de horeca, op diverse plaatsen in ons land.

Gilden Academie start 30 september

De officiële start van de Gilden Academie vindt plaats in Cinemec Conferences & Events in Ede. Onderwijsminister Ronald Plasterk is uitgenodigd om de academie officieel te openen.
Koksgilde en Gastvrijheidsgilde (samen 2600 leden) nemen met de academie zelf een verantwoordelijkheid voor de permanente educatie in de hospitalitysector, met als doel een essentiële bijdrage te leveren aan verhoging van de professionaliteit. De activiteiten komen tot stand door samenwerking met verschillende partijen, zo meldt de Gilden Academie.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels