nieuws

Rijnlands Revalidatie Centrum ‘gouden werkgever’

Mens & Gedrag

Met een rapportcijfer van 7,8 behoort het Rijnlands Revalidatie Centrum (RRC) tot de ‘gouden werkgevers’ van Nederland, zo blijkt uit onderzoek. Daarom is het Rijnlands Revalidatie Centrum genomineerd voor de Beste Werkgevers Award, een initiatief van Volkskrant Banen en onderzoekbureau Effectory.

Rijnlands Revalidatie Centrum ‘gouden werkgever’

Het RRC bevindt zich in goed gezelschap van onder meer Albert Heijn, Hema en het Universitair Medisch Centrum Groningen. Ook in vergelijking met andere zorginstellingen scoort het RRC bovengemiddeld. Ter vergelijking: ziekenhuizen krijgen gemiddeld een 6,9 van hun medewerkers, andere revalidatiecentra een 7,1.
Het medewerkers tevredenheidsonderzoek van het RRC werd uitgevoerd door onderzoeksbureau Effectory. De verkiezing voor de ‘Beste Werkgevers Award’ vindt juni dit jaar plaats.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels