nieuws

Mooi Mens verkiezing

Mens & Gedrag

Voor de derde keer op rij organiseert zorgverzekeraar IZZ de Mooi Mens Verkiezing. Na het grote succes van de verkiezing in 2007 en 2008 worden collega’s weer opgeroepen hun mooie mensen te nomineren.

Mooi Mens verkiezing

Deze verkiezing is bedoeld voor alle mensen die werkzaam zijn in de zorg en die het verdienen om in het zonnetje gezet te worden door bijvoorbeeld de bijzondere initiatieven die zij in de zorg hebben verricht.

Inzenden kan tot en met 14 augustus op www.izz.nl/mooimens. Vervolgens nomineert een deskundige jury een selectie van 25 finalisten en kan het hele land een stem uitbrengen op de IZZ-website. Op 8 oktober maakt de jury de drie finalisten bekend. Lucille Werner deelt de prijs uit.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels