nieuws

Saxion installeert lector Experience in Hospitality & Leisure

Mens & Gedrag

Thomas Thijssen wordt op donderdag 18 november bij hogeschool Saxion in Deventer geïnstalleerd als lector Experience in Hospitality & Leisure. Thomas Thijssen gaat in zijn rede in op de noodzaak om sociale en commerciële gastvrijheid te combineren en juist zo de verwachtingen van de klant te overtreffen.

Saxion installeert lector Experience in Hospitality & Leisure

De rede die hij zal uitspreken heeft als titel: “De toekomst van Hospitality Business. Van verkopen van goederen en diensten naar het winstgevend toerusten van de gastbeleving”. Bijten of versterken gastvrijheid en commercie elkaar?

De lectorale rede is onderdeel van het symposium van het Kenniscentrum Business Development & Hospitality op dezelfde middag. Na de installatie van lector Thomas Thijssen zijn er workshops waar ook de overige lectoren van het kenniscentrum zich presenteren. ‘Op deze manier laten we zien hoe breed het onderzoek van heel het kenniscentrum is’, aldus directeur van het kenniscentrum Rients Jorna.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels