nieuws

Mooi Mens verkiezing van start

Mens & Gedrag

Voor de vierde keer organiseert zorgverzekeraar IZZ de Mooi Mens Verkiezing voor mensen die werkzaam zijn in de zorg. Collega’s, vrienden en bekenden kunnen mensen nomineren. Mooi Mens 2010 wordt op 10 november gekroond.

Mooi Mens verkiezing van start

Zorgverzekeraar IZZ organiseert de Mooi Mens Verkiezing om de bijzondere mensen die werkzaam zijn in de zorg extra in het zonnetje te zetten. De mensen in de zorg kennen veelal ongekende betrokkenheid, zijn een belangrijke inspiratiebron voor collega’s en verdienen het volgens IZZ daarom deze speciale waardering te krijgen. Tot 13 augustus kan iedereen op zijn of haar Mooi Mens inzenden.

De jury selecteert 25 genomineerden waar heel Nederland een stem op kan uitbrengen. Tijdens de finale avond op 10 november maakt een speciale ambassadeur bekend wie de titel Mooi Mens 2010 een jaar lang mag dragen.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels