nieuws

Pantein start ROC-opleiding Maatschappelijke Zorg

Mens & Gedrag

Vanaf komend najaar biedt Zorgcentra Pantein de ROC-opleiding Medewerker Maatschappelijke Zorg aan. Deelnemers aan deze opleiding combineren de studie met een baan bij Zorgcentra Pantein.

Pantein start ROC-opleiding Maatschappelijke Zorg

De opleiding draait om aandacht voor zorg en welzijn. “Deze opleiding sluit perfect aan op de ontwikkelingen binnen Zorgcentra Pantein”, stelt regiomanager Marco van Reenen in De Weekkrant. “Naast zorg is welzijn een steeds belangrijker speerpunt binnen onze dienstverlening. Onze medewerkers bieden niet alleen verzorging, maar zijn ook alert op de maatschappelijke wensen en behoeften van onze cliënten.”
De opleiding start in oktober 2010. Het driejarige leerwerktraject bestaat uit een theoretisch deel – één vaste dag per week bij het ROC in Nijmegen – en het werken in de praktijk bij Zorgcentra Pantein (24 tot 32 uur per week). Medewerkers Maatschappelijke Zorg zijn inzetbaar op verpleeg- en verzorgingsafdelingen als bij kleinschalige woonvormen en dagbestedingsprojecten.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels