nieuws

Limburgers uitgeroepen tot Zorgkanjers 2012

Mens & Gedrag

Twintig medewerkers van de Limburgse zorgorganisatie Sevagram zijn uitgeroepen tot ‘dé Zorgkanjers van 2012’. De hoofdprijs werd gisteren in Heerlen uitgereikt door televisiekok Rudolph van Veen.

Limburgers uitgeroepen tot Zorgkanjers 2012

De prijs werd voor de derde keer uitgereikt in het kader van de Open Dag van Zorg en Welzijn, die zaterdag 17 maart plaatsvindt. De organisatie van de open dag heeft in samenwerking met initiatiefnemer Bakker Bart de afgelopen weken een nationale zoektocht gehouden naar de Zorgkanjers van 2012. Op de website van Bakker Bart werden meer dan duizend kandidaten aangemeld.

De afdeling ZIC/7 van Sevagram is een revalidatiecentrum en een leerwerkplek met studenten die worden begeleid door een vast team van medewerkers. Deze groep werd door hun collega’s genomineerd en kregen uiteindelijk de meeste stemmen. Televisiekok Rudolph van Veen, bekend van het RTL4-programma ‘Life 4 You’, mocht aan het winnende team van medewerkers en leerlingen een cheque van 4000 euro uitreiken. Bakker Bart deelde vlaai uit aan de medewerkers van de afdeling. De feestelijke uitreiking werd gisteravond uitgezonden in Shownieuws op SBS6.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels