nieuws

Nationaal onderzoek Over Duurzame Inzetbaarheid 2014 van start

Mens & Gedrag

Hij is vandaag verstuurd: het Nationaal onderzoek Over Duurzame Inzetbaarheid. Voor het vierde jaar vraagt het onafhankelijke Platform Over Duurzame Inzetbaarheid naar de stand van zaken rond duurzame inzetbaarheid in Nederland.

Nationaal onderzoek Over Duurzame Inzetbaarheid 2014 van start

Werkt u in een kantooromgeving met meer dan vijf medewerkers? Dan kunt u nu uw zegje doen over talent management, demotie, prestatiebeloning, leiderschap, salaris inleveren, leefstijl en over al die andere actuele meer onderwerpen rond anders werken, gezonder werken en langer werken. Laat die kans niet schieten.

Congreskaarten

Als u meedoet met de enquête maakt u bovendien kans op een van de gratis toegangskaarten voor het Congres Over Duurzame Inzetbaarheid ter waarde van € 399. Het congres wordt dit jaar gehouden op dinsdag 17 juni 2014.

Klik op deze link om mee te doen met het Nationaal onderzoek.

Meedoen kan t/m 10 februari 2014.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels