nieuws

Welzorg maakt kans op de Succes Award

Mens & Gedrag

Welzorg is genomineerd voor de Succes Award 2013 van RTL7. Het bedrijf heeft de nominatie te danken vanwege innovatieve producten en het participatieprogramma.

Welzorg maakt kans op de Succes Award

In het RTL7-programma De Succesfactor worden bedrijven uitgelicht die zich op innovatieve wijze bewegen in een veranderende markt. Deze maand wordt in een speciale uitzending bepaald wie de Succes Award 2013 heeft verdiend.

Rollatorlopen

Van 4 tot 10 januari mag het publiek zijn stem uitbrengen. De winnaar ontvangt tienduizend euro. Welzorg heeft al te kennen gegeven het geld te zullen gebruiken om rollatorlopen te organiseren. Deze evenementen brengen ouderen met een rollator niet alleen in beweging, maar ook op prettige wijze in contact met leeftijdsgenoten, zo stelt Welzorg.

Beperking

Welzorg, onderdeel van de Louwman Groep, heeft als missie zelfstandigheid behouden voor mensen met een beperking op het gebied van mobiliteit, wonen of vitaliteit. Het bedrijf is gespecialiseerd in advies, verkoop, service, aanpassing en verhuur van (revalidatie)hulpmiddelen voor ouderen en mensen met een beperking.

Bron: ANP

 

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels