nieuws

Wie heeft het beste idee voor palliatieve zorg?

Mens & Gedrag

VGZ organiseert dit jaar de derde editie van VoorGoedeZorg, een landelijke wedstrijd die moet bepalen wie het beste idee heeft rondom het thema palliatieve zorg. Deelnemers kunnen tot uiterlijk 28 maart hun idee insturen in de vorm van een business case.

Wie heeft het beste idee voor palliatieve zorg?

Onder palliatieve zorg valt alle zorg voor mensen die stervende zijn of medisch zijn uitbehandeld. VGZ Nederland zegt de zorg voor mensen in hun laatste levensfase te willen verbeteren door een wedstrijd te houden voor de beste zorgideeën.

Finale

De vijftien beste cases worden uitgenodigd om zich op 23 april te presenteren aan ondernemer Jort Kelder en een deskundige jury. Vijf deelnemers komen uiteindelijk in de finale terecht, die plaatsvindt op 22 mei bij CitySense in Utrecht. De winnaar mag samen met VGZ het project tot uitvoer brengen.

Lees ook Verpleegkundige wil betrokken worden bij levenseinde

Iedereen

Het is de derde keer dat VGZ de wedstrijd VoorGoedeZorg organiseert. In 2011 was het thema Mantelzorg en in 2012 Obesitas. Ook dit keer kan iedereen meedoen aan de wedstrijd. 

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels