nieuws

‘Strandloper’ wint GGZ-award

Mens & Gedrag

Onderlinge kennisdeling bevorderen, met als doel het welzijn van de cliënt te verbeteren. Dat is het doel van de GGZ Well-Bewing Award. Deze week werd in Amersfoort de winnaar bekendgemaakt.

‘Strandloper’ wint GGZ-award

Die winnaar is GGZ-instelling De Jutters met het initiatief ‘Strandloper’. De jury roemde met name het innovatieve ambulante karakter van dit preventieproject voor jongeren met psychische problemen. Het doel van Strandloper is om jongeren die psychisch vast zitten een time-out te bieden. De Jutters won ook de publieksprijs tijdens het congres op 25 september.

Een tweede en derde plek was er voor respectievelijk GGNet met het project ‘De Meent’ en GGzE met ‘Behandelen doe je thuis’.

Meld u nu aan voor de nieuwsbrief van Gastvrije Zorg!

Inspireren

De Well-Being Award is een tweejaarlijks evenement. De inschrijvingen en de award zijn gekoppeld aan een congres met wisselend thema. Hospitality Consultants en Mension, de organisatoren van de GGZ Well-Being Award, willen GGZ-instellingen inspireren en onderlinge kennisdeling bevorderen, met als doel het welzijn van de cliënt te verbeteren.

Wensen

Jacobine Geel, voorzitter van GGZ-Nederland ondersteunt de Well-Being Award van harte. “De GGZ Well-Being Award laat zien dat GGZ-instellingen niet achterover leunen en zich niet laten verlammen door alle uitdagingen en onzekerheden in de branche. De Award toont aan dat ze steeds zoeken naar nieuwe en betere manieren om tegemoet te komen aan de wensen van de cliënt en hun kwaliteit van leven. De echte winnaar van de Well-Being Award is bovenal de cliënt”, aldus Jacobine Geel.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels