nieuws

Bewoners zorgcentrum krijgen rapper als verpleger

Mens & Gedrag

Of de bewoners van woonzorgcentrum De Hoven in Lelystad ooit van rapper Yes-R hebben gehoord, is niet bekend. Maar dat zal snel veranderen. Yes-R gaat er namelijk als verpleger aan de slag, zo meldt RTL Boulevard.

Bewoners zorgcentrum krijgen rapper als verpleger

Yesser Roshdy (zijn echte naam) krijgt geen vaste aanstelling bij De Hoven. De rapper, entertainer, presentator en acteur zal slechts één dag als verpleger doorbrengen. Donderdag 6 maart, dan zullen bewoners en medewerkers van het woonzorgcentrum erachter komen of Roshdy ook geschikt is voor de zorg.

Met de actie hoopt Yes-R meer bekendheid te geven aan de Nationale Week van Zorg en Welzijn, die plaatsvindt van 10 tot 15 maart. Daarvoor nam hij eerder al de singel ‘Elke Dag, Elke Nacht’ op met Meneer Wijdbeens, André van Duin’s alter ego, en producer Eric van Tijn. Het nummer gaat over de zorgmedewerkers die dag en nacht klaarstaan voor het welzijn van andere mensen. Daarnaast geeft het een beeld van de impact van de zorg- en welzijnssector en is het een flinke schouderklop voor alle medewerkers in zorg en welzijn.

De Nationale Week van Zorg en Welzijn is een initiatief van de zeventien regionale werkgeversorganisaties voor zorg en welzijn, die samenwerken in RegioPlus. Het doel is om het imago van de sector zorg en welzijn te stimuleren.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels