nieuws

De nieuwe Gastvrije Zorg is uit!

Mens & Gedrag

Verplegers moeten voor zichzelf opkomen en een zorgrestaurant kan nooit exploitabel rendabel worden; de maarteditie van Gastvrije Zorg zit weer boordevol meningen over en tips voor gastvrijheid in de zorg.

De nieuwe Gastvrije Zorg is uit!

Hij heeft een uitgesproken mening die ‘m niet altijd in dank wordt afgenomen, zegt Jan Jans, manager facilitair bedrijf Beweging 3.0, over zichzelf. Hij geeft ‘m toch, die uitgesproken mening, in een uitgebreid interview over de toekomst van gastvrijheid in de zorg.

Auteur Myrthe van der Meer, die uit eigen ervaring weet hoe het eraan toegaat op de psychiatrische afdeling van een ziekenhuis, vertelt wat zij zou doen als ze het in dat ziekenhuis voor het zeggen zou hebben.

We kijken naar de positie van maaltijdleveranciers, nu ouderen vaker thuis blijven wonen. Eric-jan Wissink, hoofd keuken van het Ikazia Ziekenhuis Rotterdam deelt een klassiek Frans recept met ons en we nemen een kijkje bij Landgoed De Grote Beek in Eindhoven om erachter te komen hoe ze daar al jarenlang succesvol zijn tijdens Gastvrijheidszorg met Sterren.

Klik op de cover om de nieuwe Gastvrije Zorg alvast door te bladeren.

De volgende editie verschijnt 25 april.

cover GZ nr 3

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels