nieuws

Dief heeft het op scootmobielen gemunt

Mens & Gedrag

Uit seniorencomplexen in Tilburg zijn de afgelopen maanden zeker 45 accu’s uit scootmobielen gestolen. In twee gevallen ging de dief er zelfs met het complete vervoersmiddel vandoor, zo meldde de politie. De eerste gedupeerde senioren ontdekten in januari al dat het essentiële onderdeel van hun scootmobiel ontbrak. Vaak zijn de accu’s ‘s nachts gestolen, terwijl […]

Dief heeft het op scootmobielen gemunt

Uit seniorencomplexen in Tilburg zijn de afgelopen maanden zeker 45 accu’s uit scootmobielen gestolen. In twee gevallen ging de dief er zelfs met het complete vervoersmiddel vandoor, zo meldde de politie.

De eerste gedupeerde senioren ontdekten in januari al dat het essentiële onderdeel van hun scootmobiel ontbrak. Vaak zijn de accu’s ‘s nachts gestolen, terwijl de scootmobielen in de berging van de seniorencomplexen geparkeerd stonden.

Kijk hier voor een bericht over de diefstallen in het Brabants Dagblad.

De nog onbekende dader (of daders) sloeg onder meer in de Schaepmanstraat en Dunantstraat zijn slag. De politie onderzoekt wie er achter de diefstallen zit.

Lees ook: ‘Catharina Ziekenhuis plaatst oplaadzuilen voor elektrische voertuigen’

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels