nieuws

IFC Gastvrijheidsbarometer wint Koks! Innovatie Trofee 2014

Mens & Gedrag

IFC Gastvrijheidsbarometer heeft de Koks! Innovatie Trofee 2014 gewonnen. Dat is bekendgemaakt tijdens de beurs Welkom in de Zorg te Utrecht. IFC Gastvrijheidsbarometer van IFC Gastvrijheid in de zorg won in de categorie Gastvrijheidsconcept. Met deze barometer krijgt de organisatie een beeld van het niveau van gastvrijheidsbeleving van cliënten, bewoners, patiënten en bezoekers. Beleving In […]

IFC Gastvrijheidsbarometer heeft de Koks! Innovatie Trofee 2014 gewonnen. Dat is bekendgemaakt tijdens de beurs Welkom in de Zorg te Utrecht.

IFC Gastvrijheidsbarometer van IFC Gastvrijheid in de zorg won in de categorie Gastvrijheidsconcept. Met deze barometer krijgt de organisatie een beeld van het niveau van gastvrijheidsbeleving van cliënten, bewoners, patiënten en bezoekers.

Beleving

In de categorie Apparatuur won Sortrans met het concept Casserole. Gemaakt voor het verwarmen van maaltijden door thuiswonende ouderen. Nieuw product met een huiselijke uitstraling dat hoge ogen gooit op het gebied van beleving en kwaliteit.
In de categorie Concept & Management won Vendinova Group met 365 Soup Concept. Hiermee kunnen patiënten, cliënten, medewerkers en bezoekers zichzelf op elk gewenst moment trakteren op gezonde soep, zonder kleur-, geur- of smaakstoffen, uit de 365 Soup-Server.

Eiwitten

In de categorie Food & Beverage won Marfo met Minigerechtjes. Dit zijn tussendoortjes, ontwikkeld voor mensen met eetlustproblemen en mensen die ondervoed dreigen te raken. Rijk aan energie en eiwitten en uitstekend te verdelen over meerdere eetmomenten per dag.

De vakjury van de Koks! Innovatie Trofee werd voorgezeten door Kees Theeuwes. Hij is directeur van de zorgcentra De Bijsterstede, Den Herdgang en Padua (De Wever) in Tilburg. De overige juryleden waren: Ton Snijders (hoofd voeding), Jan van den Brekel (bestuurslid vHMN, hospitality management), Henk Ewijk (kok), René van der Gun (gastvrijheids-/ servicedeskundige) en Alphons Smits (LOC, Zeggenschap in de zorg).

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels