nieuws

Patiënt ontvangt groot cadeau van huisarts

Mens & Gedrag

Wat heb je als huisarts over voor je patiënten? Een Enschedese huisarts antwoordde: een auto.

Patiënt ontvangt groot cadeau van huisarts

De 38-jarige Shirley, moeder van drie zoons, stond een barre winter te wachten: omdat haar auto rijp was voor de sloop, moest ze haar kinderen per brommer naar school brengen. Toen huisarts Rob Bonfrer haar verhaal aanhoorde, besloot hij haar te hulp te schieten. Hij kocht een auto voor haar, schrijft Tubantia.

Lees ook: Wisselen van huisarts? Succes ermee

“Ze moest nu haar zoon op haar brommertje naar school brengen. Dat lijkt me ’s winters, met sneeuw en ijs niet geweldig”, aldus Bonfrer. Hij kocht voor haar voor 1450 euro een Hyundai Atoz met 114.000 kilometer op de teller en geeft ook nog eens een jaar garantie. Op persoonlijke titel.

Bonfrer is niet bang dat er maandag rijen patiënten voor de praktijk staan, met soortgelijke vragen. “Zij heeft nu dit verhaal. Het had ook iemand anders kunnen zijn.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels