nieuws

Do Social-initiatiefnemer Pim Pelser Hotello of the Year

Mens & Gedrag

Pim Pelser, initiatiefnemer van Do Social, is verkozen tot Hotello of the Year 2015.

Do Social-initiatiefnemer Pim Pelser Hotello of the Year

Deze prestigieuze award wordt ieder jaar uitgereikt door HotelloTOP aan de hotello die het meest succesvol is gebleken, volgens mede-hotello’s. Dit jaar staat de award in het teken van het jaarthema van het HotelloTOP Year Event: ‘EGO – Use it or lose it’. Pelser mocht de award in ontvangst nemen voor zijn initiatief DoSocial.

Hotello of the Year

De Hotello of the Year award is de jaarlijkse verkiezing voor afgestudeerde hotello’s van een erkende Hoge Hotelschoolopleiding in Nederland, die onderscheidend presteren binnen het jaarthema. De drie finalisten kregen tijdens het HotelloTOP Year Event 2015, dat 14 januari plaats vond in de Amsterdam RAI, de kans zichzelf te presenteren in een interview met moderatoren Wenda Kielstra van Consumatics en Frank Lindner van Food Inspiration. Na afloop werden de aanwezigengevraagd te stemmen. Met 59,8% van de stemmen liet Pelser zijn concurrenten Tim Loonen (HHM ’12) en Jannette Spiering (HDH ’82) achter zich.

Sociale initiatieven

DoSocial is een initiatief van Pim Pelser en Erik Driessen en mede-initiatiefnemers Zwanenberg Food Group,Van Hoeckel en Arla Foods en zet zich in om eenzame ouderen het beste jaar ooit te bezorgen door verschillende sociale initiatieven. Met de partners Douwe Egberts Professional, Unilever Food Solutions, TBlox, Diversey, Walraven Sax, vHMN, LOC en Actiz zorgen zij voor een structurele bijdrage in de vorm van financiële middelen, kennis en expertise. “Het winnen van de Hotello of the Year award is voor mij een bevestiging dat de markt achter ons initiatief staat en het omarmt. We zullen ons blijven inzetten om de eenzaamheid onder ouderen te verdrijven en ze een leuke dag te bezorgen. Daarnaast hopen we dat iedereen eens bij zichzelf nagaat wat je tegeven hebt. Dat hoeft geen geld te zijn, kennis is minstens net zo waardevol. We roepen iedereen op om hun bijdrage te delen in de Sociale Voorraadkast,” aldus een trotse Pelser.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels