nieuws

Hoe gezond zijn uw medewerkers?

Mens & Gedrag

Mensen maken de organisatie, ook in de zorg. Uitblinken in gastvrijheid kan niet zonder betrokken personeel. Een gezond team is daarom van groot belang. Dus rijst de vraag: hoe gezond zijn uw medewerkers eigenlijk?

Hoe gezond zijn uw medewerkers?

Over Duurzame Inzetbaarheid, net als Gastvrije Zorg een platform van uitgeverij Vakmedianet, wil graag het antwoord weten op die vraag. Het platform doet sinds 2011 jaarlijks onderzoek naar de stand van zaken rondom duurzame inzetbaarheid in Nederland. Vorig jaar vulden meer dan zesduizend professionals de enquête in.

Het Nationaal onderzoek Over Duurzame Inzetbaarheid 2015 is onlangs van start gegaan, en ook u kunt uw stem laten horen.

Leiderschap

Werkt u in een organisatie met meer dan vijf medewerkers? Dan kunt u nu uw zegje doen over zaken doen zoals talent management, demotie, prestatiebeloning, leiderschap en leefstijl. Dit onderzoek bevat open en meerkeuzevragen over die thema’s. Het invullen kost enkele minuten en u kunt aan het einde aangeven of u geïnteresseerd bent in de resultaten.

Congres

Doet u mee, dan maakt u direct kans op een toegangskaart voor het Congres Over Duurzame Inzetbaarheid ter waarde van 395 euro. Onder de respondenten worden vijf toegangskaarten verloot.

Klik hier als u wilt deelnemen.

 

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels