nieuws

Nieuwe verkiezing voor mantelzorgers in het leven geroepen

Mens & Gedrag

Mantelzorgers verdienen het om in het zonnetje gezet te worden. Dat kan niet genoeg gebeuren, dacht ATA Personenalarmering. Daarom organiseert het bedrijf een nieuwe verkiezing.

Nieuwe verkiezing voor mantelzorgers in het leven geroepen

Op 10 november is het de Dag van de Mantelzorg. ATA Personenalarmering heeft deze dag aangegrepen om een verkiezing mantelzorger van het jaar uit te schrijven.

Onderschat

“De rol van mantelzorger wordt vaak onderschat, deze mensen verdienen het om in het zonnetje gezet te worden. Gelukkig dacht wellnessresort de Zwaluwhoeve er net zo over en dragen zij bij aan ons initiatief met entreekaartjes en een all inclusive arrangement,” aldus Paul Janssen, directeur van ATA.

Motivatie

Elke mantelzorger komt in aanmerking voor nominatie van ATA Mantelzorger 2015. Het is niet nodig om klant te zijn van ATA om zijn of haar mantelzorger aan te melden. Het enige wat mensen hoeven te doen is de mantelzorger en een motivatie opgeven. Dit kan via de website van ATA.

Naast de winnende prijs, een verwenarrangement bij de Zwaluwhoeve, worden er ook meer dan 150 entreebewijzen weggegeven aan genomineerden.

>>TIP: Lees ook Nieuw onderzoek toont toenemende problemen voor mantelzorger

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels