nieuws

Planetree op zoek naar nieuwe voorzitter

Mens & Gedrag

Jim van den Beuken, oprichter en bestuursvoorzitter van Planetree Nederland, sluit met ingang van 1 januari 2016 zijn actieve rol binnen Planetree af. Wie hem opvolgt, is nog niet bekend.

Planetree op zoek naar nieuwe voorzitter

“We betreuren het vertrek zeer en hebben tegelijkertijd groot respect voor zijn persoonlijke keuze om zijn inzet voor Planetree te gaan beëindigen en op zoek te gaan
naar een nieuwe professionele uitdaging”, aldus stichting Planetree Nederland. “Jim heeft op voortreffelijke wijze het gedachtegoed en het concept van Planetree in Nederland ontwikkeld en op de kaart gezet en daarmee ook een grote aanzet gegeven tot een meer merkbare menswaardige zorg.”

Het bestuur gaat op zoek naar een volwaardige opvolger. Joep Verbugt, voorzitter bestuur GGzE en voorzitter deelnemersraad Planetree, zal vanaf 1 januari de rol vervullen van waarnemend voorzitter.

Op de foto: huidig voorzitter Jim van den Beuken (midden); Marcel Snijders, financiën en Planetree Label (links van midden); Joep Verbugt (rechts van midden); Cor Calis, invoering, borging en mensgerichte cultuur, directeur allianties Flevoziekenhuis (links) en Kees Heijblom, kennisbenutting, kenniscentrum en innovatie, lid international Planetree designation committee, lid RvB Rivas Zorggroep (rechts).

Niet op de foto: Susan Frampton, best practice internationaal, president Planetree international.

 

 

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels