nieuws

Beste ziekenhuis komt van heel ver

Mens & Gedrag

Wanneer een ziekenhuis een paar jaar geleden nog in de onderste regionen van de Ziekenhuis Top 100 van het Algemeen Dagblad te vinden was en nu op nummer één staat, is dat met recht een bijzondere prestatie te noemen.

Het Kennemer Gasthuis in Haarlem voert dit jaar de Ziekenhuis Top 100 van het AD aan. “We zijn ontzettend blij”, reageert bestuursvoorzitter Peter van Barneveld. “Het was de afgelopen jaren 24 uur per dag ontzettend buffelen om de kwaliteit omhoog te krijgen en dat is gelukt”, aldus Van Barneveld in het AD.

Het Kennemer Gasthuis scoort volgens de krant met name goed op de zorg voor oudere patiënten. Dat thema telde dit jaar voor het eerst mee in de Ziekenhuis Top 100.

Bekijk hier de volledige Ziekenhuis Top 100. 

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels