nieuws

Speciale kerstkaarten voor 50 duizend ouderen

Mens & Gedrag

Aan wie denk jij deze kerst? Dat was de vraag die het Nationaal Ouderenfonds en PostNL stelden. In de vorm van een kerstkaart gaven ruim vijftigduizend mensen antwoord.

Speciale kerstkaarten voor 50 duizend ouderen

Met deze actie beoogden het fonds en PostNL ouderen wat extra aandacht te geven met de feestdagen. De kerstwensen worden onder meer uitgedeeld in verzorgingshuizen. Duizenden ouderen kunnen nu blij gemaakt worden met een onverwacht kerstkaartje, meldt de Telegraaf.

Brievenbus

Bij het aflopen van de actie stond de teller op 50.000 kaarten. Hiervan waren er 14.000 handgeschreven en in de brievenbus gegooid en 36.000 ingestuurd via de website van PostNL. “We verwachten dat dat aantal verder stijgt, omdat er nog kaarten binnen moeten komen”, aldus het Nationaal Ouderenfonds.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels