nieuws

Haal Steven Spielberg naar je zorginstelling!

Mens & Gedrag

In de zorgmarkt van vandaag de dag is het belangrijk dat je je als organisatie onderscheidt van anderen. Hoe zorg je ervoor dat mensen voor jouw instelling kiezen? Een mooie film helpt wellicht.

Haal Steven Spielberg naar je zorginstelling!

Natuurlijk kun je zelf een video maken, maar een professionele productie spreekt veel meer tot de verbeelding. Woonz.nl, het landelijke en onafhankelijke platform voor het vergelijken en vinden van woningen met service en zorg voor senioren, heeft een nieuwe service gelanceerd genaamd Minimovie. Met dit concept kunnen woonzorgorganisaties hun aanbod op aansprekende wijze presenteren, aldus de bedenkers.

Dagelijks leven

Een Minimovie geeft een beeld van het dagelijks leven op een woonzorglocatie, bijvoorbeeld door een echtpaar te volgen tijdens een alledaagse bezigheid. De belangrijkste rollen worden gespeeld door figuranten. ‘Mensen met een prettige en geloofwaardige uitstraling’, aldus Woonz.nl.

Insula Dei

Bekijk hier de Minimovie die Insula Dei liet maken. Deze video gebruiken zij bij hun marketing- en communicatieactiviteiten om nieuwe bewoners aan te trekken.

Een prachtige film, maar wat kost zoiets eigenlijk?

 

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels