nieuws

Amsterdamse ouderen gaan speeddaten

Mens & Gedrag

Ouderen moeten meer invloed uit kunnen oefenen op hun eigen situatie. BeterThuis, de marktplaats voor ouderenzorg, organiseert daarom een ontmoeting met thuishelpers.

Amsterdamse ouderen gaan speeddaten

In navolging op de succesvolle eerste ontmoetingsmiddag organiseert BeterThuis een soort speeddate-sessie waarbij zorgvragers vrijblijvend kunnen kennismaken met thuishelpers om te zien of er iemand tussen zit met wie ze een klik hebben en die voor hen aan de slag kan. Ook bij een relatie tussen zorgvrager en thuishelper is het prettig en belangrijk als er een goede klik is, zo vindt BeterThuis.

De sessie vindt plaats op donderdag 18 juni in Museum Geelvinck in Amsterdam, van 15.00 tot 17.00 uur.

Vraag en aanbod

BeterThuis is een online platform voor vraag en aanbod van ouderenzorg. Het doel is om ouderen te ondersteunen zodat ze langer en prettiger thuis kunnen blijven wonen. Ook wil het platform ondersteuning bieden aan manterlzorgers. Wie via BeterThuis zelf een thuishelper vindt, betaalt 15 euro administratiekosten voor de adresgegevens, en een uitgebreid persoonlijk matchingstraject kost 100 euro.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels