nieuws

Nieuwe webserie: De Thuiszorgman

Mens & Gedrag

Hoe voelt het om afhankelijk te zijn van anderen? Wat gebeurt er met je als je leven kleiner is geworden en je niet meer alles kan doen wat je graag wil? In de nieuwe webserie De Thuiszorgman probeert Miguel Narings antwoord te geven op die vragen. Hij toont het belang van thuiszorg door de kijker mee te nemen naar zijn cliënten.

Nieuwe webserie: De Thuiszorgman

De Thuiszorgman

In drie afleveringen neemt De Thuiszorgman de kijker mee naar de 91-jarige Fietje, ook wel bekend als de koningin van de Jordaan, Rogier (40 jaar), ex-scherpschutter in het leger die door een hersenbloeding half verlamd raakte, en Annelies (48 jaar), waar je weinig opvallends aan ziet, maar die aan een ongeneeslijke spierziekte lijdt.

Al poetsend geeft Miguel Narings een inkijk in het leven van deze hulpbehoevende mensen.

Aflevering

De eerste aflevering is vanaf vandaag te zien op npo3lab.nl. Aflevering 2 verschijnt op 6 augustus online en aflevering 3 op 11 augustus.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels