nieuws

Hulp wordt in het zonnetje gezet

Mens & Gedrag

Goede en betrouwbare hulpen zijn zeer belangrijk voor hulpvragers, die tegenwoordig vaak met minder budget een beroep op zorg moeten doen. Wordt het niet eens tijd deze mensen in het zonnetje te zetten?

Hulp wordt in het zonnetje gezet

De Nationale Hulpgids vindt van wel. De organisatie gaat ook dit jaar op zoek naar de hulpen die met plezier en toewijding hun werk in de (kinder)opvang, thuiszorg, schoonmaak, begeleiding of verzorging doen tijdens de Hulp van het Jaar verkiezing.

Inzet

“Dagelijks zien wij veel bijzondere hulpen voorbij komen op onze zorgmarktplaats. De inzet van de hulp en de dankbaarheid van de hulpvrager: dat is het gevoel dat we willen delen”, aldus Tom Verhagen, directeur van De Nationale Hulpgids.

Hulp van het Jaar

Van 7 september tot en met 18 oktober kunnen cliënten, collega’s en familie een hulp nomineren via Hulpvanhetjaar.nl. Het publiek kan vervolgens stemmen op de hulp die zij het beste vinden. De winnaar wordt in de week van 16 november 2015 bekendgemaakt en verdient daarmee de titel Hulp van het Jaar 2015 en een ballonvaart van Nationale Ballonvaartbon.

Lees ook: Cliënten positief over huishoudelijke hulp van gemeenten

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels