nieuws

Anne Kien biedt tools voor teamontwikkeling

Mens & Gedrag

Leidinggevenden in woonvormen zouden graag meer tijd besteden aan coaching van hun medewerkers. Verzorgenden en andere professionals op de werkvloer willen graag meer ondersteuning of willen beter worden toegerust om goed te kunnen functioneren. In de workshop van trainer Anne Kien op Focus op Kleinschalig wonen draait het om teamontwikkeling. Een voorproefje.

Anne Kien biedt tools voor teamontwikkeling
Bron: LinkedIn

“Miscommunicatie is de grootste onrustzaaier binnen teams”, schrijft Kien op haar site. “Hoe vaak komt het niet voor dat collega’s elkaar niet goed begrijpen? Je denkt dat je weet hoe iemand iets bedoelt, reageert daarop en dan blijk je er helemaal naast te zitten. Lastig… zeker omdat het de productiviteit vaak in de weg staat. Ik zeg wat iedereen denkt maar niemand hardop durft te zeggen. Dat is niet altijd leuk en soms confronterend maar altijd met als doel de samenwerking te verbeteren.”

Krijg inzicht in eigen gedrag en dat van je collega

“Wanneer mensen inzicht krijgen in hun eigen gedrag en dat van hun collega’s kan de ruis een halt toe worden geroepen, hetgeen de zaken vaak letterlijk verheldert”, aldus Kien. (Bron: Motivatio)


Workshop Anne Kien bij Focus op Kleinschalig wonen (12 oktober)

Op het symposium Focus op Kleinschalig wonen, op 12 oktober in Vianen, verzorgt Anne Kien de workshop ‘Coaching en teamontwikkeling’. Leidinggevenden in woonvormen zouden graag meer tijd besteden aan coaching van hun medewerkers. Verzorgenden en andere professionals op de werkvloer willen graag meer ondersteuning of willen – in het kader van bijvoorbeeld zelfsturing – beter worden toegerust om goed te kunnen functioneren. In deze workshop draait het om teamontwikkeling! lees meer


> Lees ook Kleinschalig wonen: hoe zorg je voor kwaliteit van leven?

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels