nieuws

Samenwerking Intrakoop en Inteon

Services

De coöperatieve inkoopvereniging Intrakoop en adviesbureau Inteon hebben Facilitair & Logistiek voor Zorg opgericht.

Samenwerking Intrakoop en Inteon

Het samenwerkingsverband richt zich op ziekenhuizen en zorginstellingen met advies en dienstverlening op facilitair en logistiek gebied. De verdergaande marktwerking in de zorg, gecombineerd met de groeiende focus op kwaliteit en transparantie, vraagt om professionaliteit in interne processen, aldus Yntze Scheper, directeur van het initiatief. Facilitair & Logistiek voor Zorg biedt met de inkoopkracht van Intrakoop en de kennis en ervaring van Inteon, dat zich richt op innovatieve dienstverlening in de zorg, strategisch advies, projectmanagement, interim-management en werving & selectiediensten

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels