nieuws

Snacken op scholen

Services

Op 1 september presenteren TNO, NIGZ en het Voedingscentrum de resultaten van hun onderzoek naar de effecten van een gezonder aanbod in snack- en frisdrankautomaten in het voortgezet onderwijs.

Snacken op scholen

Organisaties die betrokken waren bij het onderzoek komen aan het woord over hun ervaringen tijdens het symposium ”Automatisch gezonder”. Vervolgens gaan de aanwezigen op zoek naar oplossingen. Hoe kunnen bedrijfsleven, GGD”en en scholen voor een gezonder aanbod zorgen? Onder leiding van dagvoorzitter Paul Rosenmöller, voorzitter van de stuurgroep van het Convenant overgewicht, werken de aanwezigen toe naar actiepunten om de gezonde keuze voor scholieren makkelijker te maken

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels