nieuws

Zorgcentrum Graafzicht kookt voor Open-Eettafels

Services

De gemeente Graafstroom start in oktober met Open Eettafels voor ouderen. De maaltijden worden bereid door zorggroep Alblasserwaard, locatie Graafzicht. Het project richt zich op zelfstandig wonende ouderen die het leuk vinden om één keer in de maand gezamenlijk te eten.

Zorgcentrum Graafzicht kookt voor Open-Eettafels

Bij het project gaat het vooral om elkaar ontmoeten in een gezellige omgeving. De gemeente ondersteunt de Open Eettafels, de coördinatie is in handen van de Stichting Welzijn Ouderen. Ouderen kunnen op verschillende locaties deelnemen; zo is er elke vierde donderdag van de maand een Open Eettafel in het restaurant van Woon- en zorgcentrum Graafzicht. Een driegangen menu kost maximaal 7 euro. Vrijwilligers worden ingezet voor het serveren van de maaltijden. Vervoer van en naar de eetlocaties kan worden verzorgd.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels