nieuws

Nieuw aanbod voor maaltijd in zorg

Services

Op de Deli XL Foodservice Fair 2008 introduceert groothandel Deli XL, samen met maaltijdenproducent Bonfait, KOOK. Naast maaltijden en componenten, waaronder biologische, ook adviezen rondom menu- en dieetplanning.

Nieuw aanbod voor maaltijd in zorg

KOOK is een compleet pakket ambachtelijke, koelverse maaltijden en maaltijdcomponenten dat is afgestemd op de behoeften en smaak van gasten binnen de institutionele wereld, aldus de leveranciers. In het productaanbod van KOOK zijn daarbij ook bewuste en verantwoorde keuzes opgenomen, waaronder biologische maaltijdcomponenten en vegetarisch en vloeibare en gemalen maaltijden speciaal voor patiënten met kauw- en slikproblemen.

KOOK wordt daarnaast aangevuld met adviezen rondom menuplanning en diëtiek. Afnemers kunnen rechtstreeks een beroep doen op voedingsadvies, voor het maken van verantwoorde keuzes voor menuplanning. De KOOK-diëtist begeleidt daarbij en geeft antwoord op alle vragen over goede voedingskeuzes. Op deze manier kunnen koks en hoofden voeding in instellingen nog beter rekening houden met zaken als
variatie, gezonde voeding, voedselovergevoeligheid, diëten en specifieke wensen.

Het concept omvat ook cursussen over gastvrijheid en presenteren en garneren onder leiding van deskundige culinaire adviseurs. Daarnaast biedt KOOK klanttevredenheidsonderzoeken, quickscans en proeverijen. KOOK is daarmee niet alleen een pakket maaltijden, maar een totaaloplossing voor de institutionele keuken, aldus Deli XL en Bonfait. Het assortiment omvat onder meer soepen, vlees, groenten, sauzen en seizoens- en eenpansgerechten, in diverse maten gastronormverpakkingen. Op de Deli XL Foodservice Fair, vandaag nog en morgen, kan met het concept worden kennisgemaakt. Het assortiment is exclusief bij Deli XL verkrijgbaar vanaf 24 november.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels