nieuws

Foster wint FCSI Award

Services

Foster, een merk van Hobart Nederland, heeft voor haar energiebesparende EPRO lijn koel– en vrieskasten de prestigieuze FSCI International Green Award gekregen van de Foodservice Consultants Society International (FCSI).

Foster wint FCSI Award

Een onafhankelijk panel van experts beoordeelde de apparatuur van twintig aanbieders en erkende de resultaten in energiebesparingen, reductie van CO2 emissie en recyclebaarheid van materialen. Begin 2008 lanceerde Hobart Nederland BV de EPRO lijn koel- en vrieskasten die ondernemers in onder meer de zorg de meest ‘groene’ apparatuur biedt die beschikbaar is op de markt. Aangezien de verdamper zich niet in de kast bevindt, zijn de door Foster aangegeven capaciteiten netto capaciteiten. Bij vergelijking van bijvoorbeeld de netto capaciteit van de Foster 600 en de Foster 1350 met andere modellen in de markt blijkt, dat deze beide koel-/vrieskasten ruim 10 procent meer capaciteit bieden dan vergelijkbare modellen.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels