nieuws

Nominaties innovatie-awards bekend

Services

De jury heeft de elf genomineerden bekend gemaakt van de Innovatie Award Zorgtotaal en Zorg & ICT. Op woensdag 18 maart wordt duidelijk welke deelnemer aan de vakbeurzen Zorgtotaal en Zorg & ICT de award wint.

Nominaties innovatie-awards bekend
Zorgtotaal iov VNU Exhibitions

De daadwerkelijke prijsuitreiking van de Innovatie Award vormt tevens de aftrap van Zorgtotaal en Zorg & ICT, dievan 18 tot en met 20 maartworden gehoudenin de Utrechtse Jaarbeurs. De jury – bestaande uitgerenommeerde zorgprofessionals – kiestuit de genomineerdenin twee categorieën een winnaar: Welbevinden van de patiënt en Arbeidsbesparende technologie.

Uit de 31 inzendingen nomineerde de jury de volgende bedrijven: Arion International met de Sprizer, DexterMedical (i.Beep en i.Ticker), F+W Nederland (BlueChip Mobile), IRS (IRS 5G woontechnologie), Intépro (Pirroenbad), Invacare (Alber E motion M15, het HomeFill II systeem en de XPO2 draagbare zuurstofcencentrator), Patiëntline (Multimedia Optiview T300), iSoft Nederland (Shared Medication Record) en Völker Nederland (Völker Vis-a-vis).

Klik op de pdf hieronder voor een uitneembare plattelgrond van de beurzen Zorgtotaal en Zorg & ICT.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels