nieuws

Deli XL levert aan Atlant Zorggroep

Services

Atlant Zorggroep in Apeldoorn heeft voor zijn verzorgings- en verpleeghuizen een tienjarige overeenkomst afgesloten bij Deli XL voor het leveren van al het eten en drinken.

Deli XL levert aan Atlant Zorggroep

Voor Atlant is dit een eerste stap naar een succesvolle reorganisatie van de voedingsdienst. In de oude situatie haalde Atlant de maaltijden uit haar eigen productiekeuken. Die keuken wordt, omdat de verwachtingen niet konden worden waargemaakt, door Atlant afgestoten. Om gedwongen ontslagen van medewerkers zoveel mogelijk te voorkomen zocht Atlant naar een nieuwe huurder van de keuken, die zij heeft gevonden in Eetgemak BV uit Katwijk.
Deli XL neemt in de toekomst voor diverse relaties convenience maaltijden af bij Eetgemak. Hierdoor kan de keuken blijven produceren, blijft het aantal gedwongen ontslagen bij Atlant beperkt en bespaart Atlant fors op de kosten van de maaltijdvoorziening. Vincent Bos, directeur Institutioneel bij Deli XL: ‘Wij zijn natuurlijk verheugd om Atlant als nieuwe klant voor het eten en drinken te contracteren, maar we zijn vooral blij dat we hiermee een win-winsituatie neerzetten voor alle partijen. Niet in de laatste plaats voor de betrokken medewerkers van Atlant.’ De samenwerking tussen Deli XL en Eetgemak betekent tevens een uitbreiding van KOOK, het eigen pakket koelverse maaltijden en maaltijdcomponenten van Deli XL. Deli XL introduceerde KOOK in 2008 als totaaloplossing voor de institutionele keuken. Met Eetgemak voegt Deli XL een nieuwe producent toe die het assortiment van KOOK verder uitbreidt met klantspecifieke dieetcomponenten en seizoensmaaltijden.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels