nieuws

Facilitymanagers steunen Energie Award

Services

Ook dit jaar zal de Energie Award uitgereikt worden de energieverbruiker met de meest optimale situatie. De award voor de 5e keer uitgereikt.

Facilitymanagers steunen Energie Award

Zoals elk jaar wordt ook in 2009 de Energie Award uitgereikt aan de energieverbruiker die op het gebied van zowel energiebesparing, energiebeheer als energie-inkoop een optimale situatie heeft. Facility Management Nederland heeft besloten deze prijs te adopteren en daarom heet de prijs dit jaar de FMN Energie Award. De inzendingen worden door een jury beoordeeld op originaliteit, innovatie en duurzaamheid. Energie 2009 wordt van 6 t/m 8 oktober gehouden in de Brabanthallen in ”s Hertogenbosch, en wordt georganiseerd door VNU Exhibitions Europe BV in samenwerking met Libéma.

De vakbeurs biedt grote en midzakelijke energieverbruikers een breed scala aan mogelijkheden voor het verlagen van de energiekosten van gebouwen en industriële processen. Zo vindt men er alles over het gunstig inkopen van energie, energiebesparende maatregelen, CO2 reductie en energiemanagement.

De jurybeoordeling zal worden geënt op de volgende drie aspecten: optimale inkoop (gebruik vrije markt),optimale energiehuishouding (optimaal afnamepatroon, minimaal verbruik) en optimaal energiebeheer (beheer en aansturing). De criteria daarbijzijn: originaliteit, effectiviteit, houdbaarheid (duurzaam), reproduceerbaarheid, overdraagbaarheid mate van transitie naarduurzame energie.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels