nieuws

De droommachine van Winterhalter

Services

Winterhalter Gastronom GmbH heeft zijn complete serie voorlader vaatwasmachines vernieuwd. De machines worden door Winterhalter, sinds lange tijd wereldwijd de innovatieve marktleider op vaatwasgebied, als droommachine betiteld.

De droommachine van Winterhalter

Intensief marktonderzoek en enquêtering van vakhandel en eindgebruiker zijn de basis geweest van de nieuwe serie. Elke onderneming, van horeca tot verzorgingstehuizen en ziekenhuizen, heeft zijn eigen karakter en werkwijze en stelt individuele eisen aan de organisatie van zijn afwas. Het concept van de nieuwe UC serie speelt in op deze diversiteit van wensen. Als eerste kiest een klant tussen vier verschillende mogelijke toepassingen: glazen-, bistro-, servies- of bestekwasmachine. Alle machines zijn in vier formaten beschikbaar, van klein naar groot: S, M, L en XL. Vervolgens kunnen eventuele opties worden geselecteerd zoals een ingebouwde waterontharder of een Cool-uitvoering voor directe terugkoeling van bierglazen. Uniek in het marktsegment voorladers is de mogelijkheid om de machines met een gepatenteerde ‘energie-terugwininstallatie uit circulatielucht’ uit te rusten. Hiermee kunnen, buiten een enorme verbetering van het werkklimaat door minimalisering van dampemissie, jaarlijks honderden euro’s worden bespaard.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels