nieuws

Duurzame Vis Lunch

Services

Restaurants, bedrijfscateraars, maatschappelijke organisaties en bedrijven overal ter wereld bieden op 30 september een duurzame vis lunch aan.

Duurzame Vis Lunch

Samen met de Marine Stewardship Council (MSC) vestigen de deelnemers aan de eerste Duurzame Vis Lunch de aandacht op het belang van duurzaam gevangen vis.
Nathalie Steins, Manager Nederland van MSC: “Door te kiezen voor onafhankelijk gecertificeerde duurzame visproducten met het blauwe MSC ecolabel belonen consumenten duurzame visserijen en stimuleren ze andere visserij om ook de stap naar duurzame vangst te maken. Het aanbod van MSC gecertificeerde, duurzame visproducten blijft groeien. Het is nog nooit zo eenvoudig geweest een duurzame keuze te maken bij de aankoop van vis.”
Naast verschillende restaurants en viswinkels doet ook een aantal door Sodexo gecaterde organisaties mee.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels