nieuws

Reuser & Smulders voortaan duurzaam

Services

Foodservice groothandel Deli Xl brengt de koffie en thee van Reuser & Smulders alleen nog in een duurzame variant op de markt. De vernieuwde koffie wordt deze week op de Deli XL Foodservice Fair 2009 geïntroduceerd.

Reuser & Smulders voortaan duurzaam

Vanuit de verantwoordelijkheid die Deli XL neemt in de logistieke keten, is dit huismerk van Deli XL voortaan leverbaar met het Rainforest Alliance keurmerk. Daarmee draagt Reuser & Smulders bij aan de bescherming van ecosystemen en de daarvan afhankelijke mensen en dieren. “Het Rainforest Alliance certificaat garandeert onze klanten dat het product onder strenge voorwaarden en op gecertificeerde plantages duurzaam is geproduceerd, dus ook de koffie- en theesoorten die wij onder de naam Reuser & Smulders schenken,” zo legt productmanager Esther Evers uit. “En om dit duidelijk te maken naar zowel klanten als consumenten, hebben we direct de verpakking gerestyled, zodat zij in één oogopslag de duurzame producten herkennen.”Om het concept compleet te maken is niet alleen de inhoud en verpakking aangepast, maar is ook kritisch gekeken naar het aanvullend assortiment, servies en apparatuur. Esther Evers hierover: “In 2006 zijn we met Reuser & Smulders op de markt gekomen en na een paar jaar was het tijd voor een evaluatie. Zo merkten we bijvoorbeeld dat de keuze uit koffiemachines nog beter kon en nu leveren Vibiemme, Carimali, Schaerer en Animo voortaan machines binnen het concept.”

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels