nieuws

Zwanenberg investeert in voedselveiligheid

Services

Voedselveiligheid staat sterk in de belangstelling. Onderzoek heeft uitgewezen dat 92% van de consumenten bij aankoop van levensmiddelen de veiligheid zwaar laat wegen. Zwanenberg Food Group neemt deze bezorgdheid erg serieus en heeft daarom geïnvesteerd in de revolutionaire High Pressure Processing technologie.

Zwanenberg investeert in voedselveiligheid

Met deze HPP technologie ontwikkelt Zwanenberg producten, waarvan de houdbaarheid aanzienlijk wordt verlengd, zonder kwaliteits- of smaakverlies en met behoud van verseigenschappen.

Begin dit jaar introduceerde Zwanenberg Food Group de HPP behandelde Filet Americain naturel. De positieve reacties uit de markt heeft Zwanenberg er toe aangezet dit assortiment in cup uit te breiden met drie nieuwe Filet Americain smaakvarianten: Pesto IKB, Peper IKB en Martino. De HPP behandelde Filet Americain is een doorbraak als het gaat om de houdbaarheid van rauwe vleesproducten, maar ook op het gebied van de voedselveiligheid. De HPP technologie inactiveert schadelijke en bederfveroorzakende bacteriën, waardoor de producten veilig gegeten kunnen worden.

Naast de nieuwe Filet Americain smaakvarianten, heeft Zwanenberg ook een heerlijke Saksische leverworst en een romige Likkepot aan het assortiment toegevoegd. Allen bereid met verse ingrediënten en volgens authentieke receptuur.

De producten in een handige eenpersoonscups zijn voorzien van easy opening en voldoen aan de richtlijnen van ‘Ik Kies Bewust’. Met de uitbreiding van het Smeerbaar Broodbeleg voorziet Zwanenberg in een lekker, evenwichtig en veilig voedingsaanbod.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels