nieuws

King Cuisine: Biologische olijven zonder additieven

Services

King Cuisine heeft tijdens de internationale vakbeurs SIAL een range biologische olijven gepresenteerd zonder kunstmatige toevoegingen. Het product past binnen de filosofie van de fabrikant om zo natuurlijk mogelijk te produceren.

King Cuisine: Biologische olijven zonder additieven

 “Binnen enkele jaren willen we ons hele assortiment zoveel mogelijk vrij van additieven hebben”, aldus Anke van Eijk, productontwikkelaar bij King Cuisine. De range biologische olijven telt drie varianten: groene olijven met kruiden, Kalamata-olijven met knoflook en een mix van groene en Kalamata-olijven met paprika. De olijven bevatten geen kunstmatige conserveermiddelen, geur-, kleuren smaakstoffen.

Meer informatie: http://www.kingcuisine.eu/

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels