nieuws

Mobiele soepunit primeur voor Dordts ziekenhuis

Services

In het Albert Schweitzer ziekenhuis in Dordrecht rijdt sindskort een mobiele soepunit rond. De Unox Soup Factory wordt door de patiënten van het ziekenhuis positief ontvangen.

Mobiele soepunit primeur voor Dordts ziekenhuis
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

De mobiele soepunit werd op de internationale dag van de palliatieve zorg geïntroduceerd. De reden om te kiezen voor deze mobiele soepunit is het verhogen van de gasttevredenheid. Er is een aanbod van twee soorten soep en de soep kan naar eigen smaak worden afgemaakt met toppings.  De soep wordt voor de broodmaaltijd geserveerd.

Soep op ieder moment
De mobiele soepunit van Unox Soup Factory is ontstaan vanuit de behoefte van ziekenhuizen en ouderenzorg om, ondanks de logistieke bezwaren, soep te serveren aan hun patiënten, bewoners en gasten. Op ieder gewenst moment en op iedere plek.

Temperatuur controle
Door de thermopannen blijft de soep minimaal 1,5 uur op temperatuur. Het unieke aan deze unit is dat de temperatuur van de soep altijd direct zichtbaar is op het deksel van de pan. Op deze manier heeft is er altijd controle over de temperatuur van de soep.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels